Vi stripar din bil i Stockholm

Stripa bil Stockholm - tilltalande och informativ bildekor

Med en snyggt stripad bil kommer potentiella kunder definitivt lägga märke till ditt företag och lägga namnet på minnet. Ett enkelt, smidigt och kostnadseffektivt att marknadsföra ditt företag – stripa din företagsbil med ett snyggt och tydligt budskap och du kommer att synas på vägarna.

Välkommen att kontakta oss för att stripa bil i Stockholm med snygg och informativ bildekor!

Stripa bil Stockholm – några starka fördelar

  • Öka ditt företags synlighet. Din logga och grafiska profil kommer att synas mycket bra längs vägarna och dra till sig potentiella kunder.
  • Professionellt utseende. Med våra kunskaper inom grafisk formgivning och marknadsföring stripar vi din bil på ett sätt som verkligen kommunicerar.
  • Kostnadseffektiv marknadsföring. Bilen hör till företaget och fungerar som en redan betalt annonsplats. Inga dyra reklampelare eller annonser behöver bokas.

Stripa bil – ett suveränt sätt att synas

Att trycka upp en logotyp, ett budskap eller varumärken är ett suveränt sätt få företaget eller varumärket att synas på stan. Ett enkelt och smidigt sätt för marknadsföring helt enkelt!

Att stripa en bil är ett prisvärt sätt att synas på, eftersom reklamplatsen – det vill säga bilen – redan är på plats. När din bil är stripad och ditt tryckta budskap väl är på plats behöver du inte lägga någon mer tanke på det. Din målgrupp kan breddas i och med att du kan nå ut till många människor på större ytor – varje gång du eller dina medarbetare är ute på uppdrag så ökar chansen att nån ser loggan och telefonnumret och slår en signal.

bildekor bildekal Stockholm färgprover

Stora möjligheter inom bildekor

När vi stripar din bil i Stockholm har du många valmöjligheter. Du kan välja att hålla det rent med en enkel grafisk profil eller något riktigt färgsprakande som sticker ut ordentligt.

Oavsett vad du önskar finns vi här för att uppfylla dina önskemål – från bilar med heltryck till mindre diskreta loggor.

Vi är flexibla och möjligheterna för dig som kund, till att själva bestämma över hur vi ska stripa din bil, är i stort sett oändliga. Du bestämmer själv vilken färg, form och storlek som du vill ha när vi stripar din bil.

Vi hjälper dig från första början

Har ni inte redan en klar idé för utseendet så hjälper vi er gärna med att ta fram det som passar ert behov och Er smak bäst. Våra experter inom marknadsföring och layout kan tillsammans med dig som kund skapa den bästa dekorlösningen för att ditt företag ska synas på bilen på Stockholms gator.

Önskar du stripa bil i Stockholm? Kontakta oss om du funderar på att bredda din marknadsföring ute på stan!

Vi gör din bil till en gratis annonsplats!